Funderar du på att byta vårdcentral? Vi hjälper dig

Så gör du för att byta vårdcentral

Byt till privat vårdcentral

Om du inte är nöjd med din nuvarande vårdcentral är det enkelt att byta. Du kan göra detta endera med en blankett, eller på internet med e-legitimation. Läs mer om byte av vårdcentral här.

Därför ska du genomföra vårdcentralbyte

Vi är ett privat alternativ som inte är knutet till något av de stora vårdföretagen. Hos oss i Ludvika / Smedjebacken är det de anställda som bestämmer, och det är korta beslutsvägar. För dig som patient innebär det att du får en lokalt förankrad vård. Hos oss får alla patienter en fast teamläkare och sjukskötersla, och slipper oregelbundna byten. Vill du bli patient? Ta kontakt här direkt.

55 medarbetare hjälper dig

Vi har avtal med Region Dalarna, men i övrigt styr och ställer vi själva över vården. Utbudet hos oss är inte annorlunda jämfört med andra offentliga vårdinrättningar. Kostnaden för privat vård är detsamma som för offentlig. I dagsläget ger vi cirka 11 000 patienter vård över våra 55 medarbetare.

Är du sugen på byte av vårdcentral?

Engelbrekts verksamhet är förlagd till Ludvika i Dalarna.  Det finns även en avdelning i Smedjebacken och en filial i Söderbärke som används för provtagning och liknande. Den har dock inte samma öppettider som de andra två avdelningarna. Ta kontakt med oss om du har funderingar kring detta.

Våra vårdområden

Vi ger vård inom alla områden du kan förvänta dig. Du som vill läsa mer om våra vårdområden, klicka här. Klicka på de olika områdena för att läsa mer, och tveka inte att höra av dig om du har funderingar.

Läs mer om oss