Vill du jobba inom vården? Kom till oss i Ludvika, Dalarna

Är du intresserad av ett arbete där du jobbar med människor lokalt? Vi är en vårdcentral i Dalarna som ger drygt 11 000 patienter vård. Det speciella med oss är att vi varken hör till något av de större vårdföretagen. Ta kontakt med oss om du vill jobba inom vården hos oss.

Vi är ett privat vårdföretag

Vi är ett alternativ till landstingen och de större vårdföretagen. Du som tilltalas av lokal förankring, nära relationer med patienterna och en familjär organisation där vi bestämmer själva lokalt – då ska du ta dig en funderare om oss. Beslutsvägarna är korta och goda idéer genomförs.

Vem vi söker

Som ett kvitto på vårt tänk får vi ganska många ansökningar, men låt inte det hindra dig. Personlig lämplighet väger tungt. Självklart behöver du vara bra på det du gör, men vi ska även trivas med att arbeta tillsammans. Och du ska sträva efter en god relation med patienterna. Vår ambition är att erbjuda bredd, och vi har behov inom de flesta vårdområden. Hos oss får alla patienter en fast teamläkare och sjuksköterska. Det ger trygghet och harmoni.

Hör av dig om du har funderingar

Har du funderingar eller vill skicka in en spontanansökan? Välkommen att ta kontakt med oss redan idag. Klicka på knappen ”kontakt” och skriv ett meddelande där du berättar lite om dig själv. Vi ser fram emot att få kontakt med dig. Kanske är du vår nästa medarbetare?

Kontakta oss