Vi är en vårdcentral i Smedjebacken med omnejd

Vårdcentral i Ludvika med omnejd

Söker du en hälsocentral i Ludvika?

Söker du en lokal vårdcentral? Vi är en hälsocentral i Ludvika som drivs lokalt, utan att vara kopplad till vare sig landsting eller större vårdföretag. Vi satsar på att ge våra patienter ett familjärt omhändertagande. Hos oss får alla patienter en fast teamläkare och sjuksköterska. Våra patienter finns i Ludvika, Smedjebacken, Grängesberg, Fagersta och Västerbergslagen med omnejd. Ta kontakt här direkt.

Samma vårdutbud och uppdrag som andra

Vi är en privat vårdcentral som arbetar mot avtal med Region Dalarna. Uppdraget är detsamma som för offentligt finansierade vårdcentraler. Du som patient betalar samma avgifter som inom offentlig vård. Totalt är vi 55 medarbetare på Engelbrekt som ger vård till drygt 11 000 patienter. Vissa av dem åker ända från Vansbro för att de tycker vi är så bra.

Vi är din vårdcentral i Ludvika

Vårdcentralens verksamhet är förlagd till Ludvika och Smedjebacken.  Det finns även en filial i Söderbärke. Den används för provtagning och liknande, och har inte samma öppettider som övrig verksamhet.

Vilka är våra vårdområden?

Som privat vårdcentral i Ludvika erbjuder vi vård inom alla områden du kan förvänta dig. Du som vill läsa mer om våra vårdområden, klicka här. Som du ser kan vi hjälpa våra patienter med det mesta de behöver hjälp med.

Få svar på de vanligaste frågorna

Om du har en fråga är det möjligt att någon annan också har haft samma fundering. Läs våra vanligaste frågor och svar på den här sidan.

Jobba hos oss

Här kan du läsa mer om du vill jobba hos oss.

Läs mer om hälsocentralen i Ludvika