Vi är en vårdcentral i Smedjebacken med omnejd

Vårdcentral i Smedjebacken med omnejd

Söker du en hälsocentral i Smedjebacken?

Söker du en vårdcentral som drivs i privat regi? Vi är en hälsocentral med en mottagning i Smedjebacken. Den är inte kopplad till vare sig landsting eller något annat vårdföretag. Detta resulterar i korta beslutsvägar och familjär atmosfär, något som kommer våra patienter till gagn. Bland annat strävar vi efter att samtliga patienter ska ha sin egen husläkare. Patienterna finns i Västerbergslagen med omnejd. Vill du bli patient? Ta kontakt här direkt.

11000 patienter får hjälp

Vi jobbar i privat regi arbetar med Region Dalarna. Skillnaden i utbud är inte annorlunda jämfört med andra offentliga vårdinrättningar, och priset är detsamma. Totalt hjälper vi cirka 11 000 patienter med vård över våra 55 medarbetare.

Vi är din vårdcentral i Smedjebacken

Vårdcentralens verksamhet är förutom Smedjebacken förlagd till Ludvika.  Det finns även en filial i Söderbärke som används för provtagning och liknande. Den har dock inte samma öppettider som övrig verksamhet. Ta kontakt med oss om du har frågor kring detta.

Dessa är våra vårdområden

Vår hälsocentral i Smedjebacken ger vård inom alla områden du kan förvänta dig. Du som vill läsa mer om våra vårdområden, klicka här. Klicka på de olika områdena för att läsa mer, och tveka inte att höra av dig om du har funderingar.

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna

Om du har en fundering, kontrollera om vi redan har besvarat din fråga. Läs våra vanligaste frågor och svar här.

Arbeta hos oss i Smedjebacken

Här kan du läsa mer om du vill jobba hos oss.

Läs mer om oss