OM OSS

Vårdcentral Engelbrekt öppnade i september 2012 i centrala Ludvika. Vi är en privat vårdcentral som har avtal med Region Dalarna. Vi har samma uppdrag som Regionfinansierade vårdcentraler och du som patient betalar samma besökspriser.

Januari 2016 öppnade Filial Engelbrekt i Söderbärke. Den är belägen i Trekanten, Bärkevägen 28. Här kan du, efter tidsbokning, träffa läkare, distriktsköterska samt ta prover. Till filial Engelbrekt kan alla våra listade patienter boka tider. För att boka tid till Filial Engelbrekt, ringer du vår telefonrådgivning/tidsbokning på telefonnummer 0240-69 51 00.

Vår ambition är att erbjuda vård av högsta kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, kontinuitet, service och bemötande. Som patient ska du känna dig trygg med att din vård är i goda händer och att vi har fokus på din hälsa och ditt välbefinnande.

Centralt och i fina lokaler finns allt samlat: läkarmottagning, barnmorskemottagning, BVC, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, blodtrycksmottagning, astma/KOL mottagning, AVK-mottagning, sjukgymnastik, samtalsmottagning, laboratorium, vaccinationer, hälsokontroller, intyg med mera. För utförligare information läs under Vårt vårdutbud.

Vi ser fram emot att bli din vårdgivare.

Vi hoppas att du och din familj ska trivas hos oss!

Meny